Harmadik hónapja vezeti az RTL a nézettségi versenyt
2023.09.04.
Tájékoztató a 2023 november havi market indexről.
2023.09.25.

Lesz mit nézni!

2023.09.11.

Kiemelten fontos számunkra, hogy minden hirdető megtalálja az RTL felületein azt a minőségi műsorkörnyezetet, amivel márkája azonosulni tud. Idén ősszel is izgalmas és színes társaságot garantálunk, ugyanis soha nem látott műsorkínálattal szállunk harcba a nézők és a partnerek figyelméért. A régi kedvencek mellett a világ legerősebb televíziós piacainak legújabb és legsikeresebb formátumait hozzuk el, és folytatjuk a hazai fejlesztésű drámasorozatok gyártását is. A nagyképernyő iránti töretlen bizalmat meg fogjuk szolgálni, ahogy a digitális iránti növekvő érdeklődésnek is megfelelünk.

A Konyhafőnök – jubileumi 10. civil évad 

Augusztus 21-től történelmet ír A Konyhafőnök: 10. alkalommal mutathatják meg az amatőr hobbiszakácsok, hogy helyük van a versenyben! A győztes 10 millió forinttal és A Konyhafőnök trófeával távozhat a konyhából. Idéntől a séfek – Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközy Ákos – is kupáért küzdenek – akinek a versenyzője nyer  a Fináléban, megnyeri az Aranykupát!

The Voice  

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re! A The Voice ikonikus forgószékeit coachként Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel foglalják el szombatonként. A válogatók során ők négyen úgy választják ki versenyzőiket, hogy csak hallják őket, mivel háttal ülnek a színpadnak. De ha többen is megfordulnak közülük, akkor a versenyző dönthet a coach-a személyéről.

Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Sebestyén Balázs csipkelődő, olykor pikáns témákban bővelkedő játékához olyan sztárok csatlakoznak, mint Geszti Péter, Csonka András, Szabó Zsófi, LL Junior. A Gyertek át! megújult formában, de ismét két, négyfős csapat küzdelmével várja a nézőket.

Cápák között

Új nagyhalakkal bővül a Cápák között csapata, két női befektető csatlakozik Balogh Leventéhez, Balogh Péterhez és Moldován Andráshoz Orbók Ilona és dr. Varga Eszterrel kiegészülve a cápák a vállalkozások és a saját pénzük sorsáról is döntenek. A kezdetek óta a Cápák a műsorban összesen közel egymilliárd forintnyi befektetést ajánlottak fel.

Survivor 2023 

A világ egyik legkeményebb túlélő-showjának idén a Fülöp-szigetek ad otthont. Kivételesen három törzs, három generáció küzd meg az embert próbáló viadalban, próbára téve fizikai és mentális képességeiket a 20 millió forintos fődíjért.  

Nyerő Páros  

Ismét nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját és megbízik benne.  

Házasodna a gazda

A napi realityben idén is négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. A műsor hétköznap este lesz látható, Az ismerkedés pedig idén is átnyúlik az országhatárok: lesz, aki külföldi birtokán fogadja majd a jelentkezőket.  

The Traitors – Gyilkosság a kastélyban 

A taktikai-pszichológiai krimi-reality a klasszikus „gyilkosos játék”-on alapszik. Huszonkét híresség érkezik egy, az Agatha Christie-regények világát idéző kastélyba, de vannak közülük, akiknek titkos küldetése, hogy a többiek életére törjenek. Az ártatlanok a kettős játékot űző gyilkosok leleplezése, feltéve, ha ők „életben maradnak”…  A műsor az RTL Nederland műsorán alapszik és többek között az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Franciaországban, Spanyolországban és Belgiumban is sikert aratott.

LEGO® Masters 

A világ számos országát már meghódította, idén ősszel pedig az RTL képernyőjére érkezik a látványos vetélkedő, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt és garantált szórakozást nyújt az egész családnak.  A fantáziadús terveket és a versenyzők technikai képességeit hétről hétre LEGO szakértő zsűri bírál el. A győztes páros elnyeri a LEGO Masters címet és a 10 millió forintos fődíjat. 

A város királynői – Real Housewives Budapest 

Fényűző partik, páratlan villák, pezsgő társasági élet, ezek jellemzik Budapest Királynői mindennapjait, amibe idén ősszel a nézők is betekintést nyerhetnek az RTL-en. A műsor végére azonban az is kiderülhet, hogy A város királynőiben több van, mint csillogás.  

Éden Hotel  

Ebben a Csendes-óceán partján, egzotikus környezetben, egy luxushotelben játszódó izgalmas stratégiai játékban a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak; mert aki egyedül marad, azonnal kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből. Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert az Éden Hotelbe újabb és újabb vendégek érkeznek, akik szintén párt keresnek, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak.

A mi kis falunk  

A Pajkaszeg lakóinak mókás és kalandokkal teli életét bemutató heti sorozat az első évad óta a nézők kedvence, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 2023 áprilisában a 100. epizódra is koccinthattak az alkotók és a színészek. Ősszel új részekkel érkezik a 8. évad.  

Sztárbox

Húsz év után visszatér az RTL legendás műsora: bokszkesztyűt húznak a hírességek, hogy ismét összecsapjanak a Sztárbox ringjében. Teljes bajnoksággal – három súlycsoportban, negyeddöntők, elődöntők és döntők során mérkőznek meg a versenyzők. Kovács Kokó István olimpiai, világ – és  Európa-bajnok ökölvívó az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését és valamint  szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon. A versenyek során olyan hírességek szállnak ringbe, mint Szabados Ági, Janicsák Veca, Istenes Bence, Kabát Péter, Curtis vagy Nagy Ervin.

Kanapéhuszárok 

A Kanapéhuszárok ötlete nagyon egyszerű: azt nézzük, ahogy mások tévét néznek. Elsőre fura, de nagyon szórakoztató műsor, hiszen a jó humorú csípős nyelvű szereplők ugyanúgy gondolkodnak, sírnak, vagy nevetnek együtt a tévében történteken, ahogy azt teszik otthon milliók a tévé előtt. Csak mi ezt most meg is mutatjuk. Mert mindenkinek van véleménye a tévéműsorokról, amit otthon, családi körben, a barátaikkal vagy éppen a szomszédaival megbeszél: hogy énekel Beyoncé-t Puskás-Dallos Bogi? Mi a véleményünk arról, hogy egy újabb hegymászó vág neki a Himalája meghódításának, és mit vált ki belőlünk annak látványa, hogy egy 30 éves ágyhoz kötött férfit, 200 kg feleslegtől szabadítanak meg a sebész orvosok?

Kérdés esetén kollégáink szívesen segítenek!

Kapcsolódó hírek

2024.07.15.

Az RTL és a Kábelcsatornák 2024. augusztusi módosított anyagleadási rendjét az alábbi linkeken találják.

2024.07.15.

Sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország az összes fontos részletet a 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon látható UEFA Bajnokok Ligája-közvetítésekről. Összesen 192 Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható magyar kommentárral, és Magyarországon eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.