Kiemelkedő nézettségi eredményekkel és az ártatlanok győzelmével ért véget Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban
2023.12.04.
Az 2023-as év legsikeresebb RTL-es műsora a sztárbox volt, de taroltak a régi kedvencek is
2024.01.08.

Mától elérhetőek az RTL új kábelcsatornái

2023.12.15.

Mától elérhetőek az RTL új kábelcsatornái

Az idei Big Picture konferencián bejelentett terveknek megfelelően az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD 2023. december 15-én reggel hivatalosan is megkezdte négy új kábelcsatornája sugárzását. Így az RTL Magyarország csatornaportfóliója 12 csatornásra bővült.  

A mai naptól a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON nevet viselő csatornák a tévézés szerelmeseinek biztosítanak változatos szórakozást. Az új csatornák mindegyike eltérő célcsoportot szólít meg a gyerektartalmaktól egészen a klasszikus filmekig.        

Csatorna lett a Kölyökklubból       

Mától gyerekcsatorna formájában is várja a kicsiket a Kölyökklub: tele nevetéssel, kalanddal és a mai kornak megfelelő fejlesztő tartalmakkal.   Az alaposan megválogatott műsoroknak köszönhetően a gyerekek biztosan megtalálják a kedvükre való meséket vagy sorozatokat. A valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságok is megörvendeztetik a kicsiket, mint a Cocomelon, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.          

Moziklub és Sorozatklub: filmek és sorozatok minden műfajban  

A Moziklub és a Sorozatklub elnevezésű csatornákon a változatos filmeké és sorozatoké a főszerep. A népszerű külföldi produkciók mellett a magyar klasszikusok is helyet kapnak a kínálatban.         

A Moziklub többek között európai filmekkel kínál változatos szórakozást, de a csatorna a bűnügyek szerelmeseit is el fogja kényeztetni olyan klasszikusokkal, mint a Columbo filmek vagy Agatha Christie regényeiből készült adaptációk. A klasszikus vígjátékok kedvelői sem fognak unatkozni, képernyőre kerül például a Magas szőke férfi visszatér, a Szabadlábon Velencében és valamennyi Beethoven film is.     Természetesen magyar filmekben sem lesz hiány: a Drakulics elvtárs, a Napszállta vagy a Moszkva tér csak pár cím a számos hazai produkció közül.           

A Sorozatklub is változatos programmal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz, vagy a Kastélyszálló. A Downton Abbey-t talán keveseknek kell bemutatni, hiszen régóta a magyar közönség kedvencének számít a múlt század elején játszódó történelmi dráma. A csatorna műsorai közt helyet kap a Chicago PD c. rendőrségi széria és az örök kedvenc Medicopter is, amelyben egy mentőhelikopteres csapat fordulatos kalandjait lehet követi.  

Emellett a romantikus sorozatok és drámák szerelmesei is megtalálhatják az ízlésükhöz illő tartalmakat – a Sorozatklubon lesz újra nézhető A szívek szállodájának valamennyi évada. A csatornán továbbá újra műsorra kerülnek az RTL népszerű saját gyártású doku-reality sorozatai, a Segítség, bajban vagyok! és A gyanú árnyékában.    

RTL OTTHON: a gasztronómia és lakberendezés otthona  

Az RTL OTTHON a gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyaránt. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es életmód-csatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló A Konyhafőnök és a Mestercukrász sem, amelynek összes évadja újranézhető lesz. A csatornán mindemellett európai otthonokat, távoli kultúrákat bemutató műsorok is helyet kapnak, de izgalmas vetélkedők is gondoskodnak majd a tévé előtt ülők szórakoztatásáról.    

A csatornák tartalmi kínálata 2024 januárjától válik teljessé.    

Kapcsolódó hírek

2024.07.15.

Az RTL és a Kábelcsatornák 2024. augusztusi módosított anyagleadási rendjét az alábbi linkeken találják.

2024.07.15.

Sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország az összes fontos részletet a 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon látható UEFA Bajnokok Ligája-közvetítésekről. Összesen 192 Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható magyar kommentárral, és Magyarországon eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.