Kábelcsatornáink 25. heti eredményei
2023.06.29.
Tájékoztató a 2023-as szeptemberi market indexről
2023.08.11.

Elindult az Activity!

2023.06.29.

Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka, az Activity már látható az RTL-en!

A fergeteges hangulatra garancia, hogy a műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amely a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta a 2000-es évek elején.

A vadonatúj adásokban a párok összesen 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, amelyeket rengeteg őrülettel fűszerezett meg a stáb. Például látta már valaki Szellő Istvánt hátrakötözött kézzel mutogatni? Vagy Hajdú Pétert betömött szájjal körülírni? Esetleg Puskás-Dallos Petit fejjel rajzolni? A stúdióban DJ és bármixer gondoskodik a felfokozott hangulatról. A nap végén az a pár győz, amelyik a legtöbb pénzt hozta össze. Az, hogy ki vagy kik vezetik az RTL vadonatúj műsorát, a későbbiekben kiderül.

A legendás vetélkedőben láthatjuk majd – többek között – Ábel Anitát, Havas Henriket, Hajdú Pétert, Nádas Györgyöt, Király Viktort, Szellő Istvánt, Lovász Lacit, Schobert Larát és Norbit, Puskás-Dallos Petit, Kiss Ádámot, Dobos Evelint, Szabó Zsófit, Járai Mátét, Gáspár Lacit, Orosz Györgyöt, Lakatos Márkot, Csonka Bandit, Kamarás Norbit, Schumacher Vandát, Tücsit és Kiszel Tündét is. De jelen lesz még Mardoll, Tihanyi Péter, Józan Laci, Kovácsovics Fruzsina és még sokan mások! A parádés hangulat garantált!

Az Activity minden hétköznap este 20:10-től látható az RTL műsorán!

https://embed.rtl.hu/embed/2143360?autoplay=0

Kapcsolódó hírek

2024.07.15.

Az RTL és a Kábelcsatornák 2024. augusztusi módosított anyagleadási rendjét az alábbi linkeken találják.

2024.07.15.

Sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország az összes fontos részletet a 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon látható UEFA Bajnokok Ligája-közvetítésekről. Összesen 192 Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható magyar kommentárral, és Magyarországon eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.