Az RTL Magyarország nyerte a Bajnokok Ligája közvetítési jogait a 2024/25-ös szezontól
2023.06.05.
Brand solution együttműködések: két brand beszélget 
2023.06.15.

Ismét Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb médiaszereplő a Marketing & Media listáján

2023.06.15.

A teljes rangsor 10 százalékát az RTL szakemberei adják.

Vidus Gabriella ismét az első helyen végzett a Marketing&Media „TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listáján. Az RTL Magyarország vezérigazgatója kinevezése óta minden évben, idén hetedik alkalommal végez az első helyen. Az RTL további 4 felsővezetője, Kolosi Péter, Dudás Gergely, Grósz Judit és Kotroczó Róbert szintén a legbefolyásosabbak között szerepelnek.

Idén hetedik alkalommal szerepel Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Marketing&Media magazin TOP50 rangsorának élén. Ezzel 2023-ban is ő lett a hazai médiaipar legbefolyásosabb szereplője a szaklap által felkért bizottság szavazatai alapján.

Az RTL Magyarország további négy felsővezetője is szerepel a listán. Kolosi Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes a 8. helyen végzett. Dudás Gergely bevételekért felelős vezérigazgató helyettes a lista 10. helyén szerepel. Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes idén a 34. helyet szerezte meg. Kotroczó Róbert hírigazgató pedig a 39. helyen szerepel.

A teljes rangsor 10 százalékát az RTL szakemberei adják. Közülük hárman, Vidus Gabriella, Kolosi Péter és Dudás Gergely az első 10-ben is benne vannak.

Az RTL Magyarország és vezetősége ezúton is gratulál a TOP50 lista minden helyezettjének.

Kapcsolódó hírek

2024.07.15.

Az RTL és a Kábelcsatornák 2024. augusztusi módosított anyagleadási rendjét az alábbi linkeken találják.

2024.07.15.

Sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország az összes fontos részletet a 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon látható UEFA Bajnokok Ligája-közvetítésekről. Összesen 192 Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható magyar kommentárral, és Magyarországon eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.