A renitens és a Cápák között győzelme áprilisban az RTL-nél
2024.05.03.
Az RTL Magyarország magabiztos csoportszintű nézettségi győzelmet aratott májusban
2024.06.03.

Változás az RTL Saleshouse portóliójában.

2024.05.31.

Megszűnik a Comedy Central Family csatorna.

A Paramount Global tájékoztatása alapján 2024. július 6-tól megszűnik az RTL Saleshouse portfóliójához tartozó Comedy Central Family csatorna. A változás kizárólag a Comedy Central Familyt érinti, a Paramount Global csatornái, mint a Comedy Central és a Paramount Network, illetve a gyerekcsatornák (Nickelodeon, Nicktoons, Nick JR, TeenNick) továbbra is elérhetőek és változatlanul erősítik az RTL Saleshouse portfólióját.

A 3+ csomagra tervezett kampányok a csatorna megszűnését követő időszaktól a 3+ csomagban maradó további csatornákon kerülnek teljesítésre, már a Comedy Central Family nélkül.

Az RTL Saleshouse továbbra is kiemelt portfólióval várja Partnereit. Az RTL Magyarország, a Paramount Global, az AMC Networks, az A+E Networks és az Antenna Group csatornái közül választhatnak Partnereink. 2024. januártól már a Filmbox csatorna is az értékesítési portfólió részét képezi, ahogy az RTL Magyarország új, 2023 decemberében indított négy kábelcsatornája is. Emellett az UEFA Bajnokok Ligája és UEFA Európa Liga lineárisan közvetített mérkőzései is mind az RTL Saleshouse csatornáin lesznek láthatók.

A fenti információval pontosított ÁSZF az alábbi LINK-en érhető el.

Kapcsolódó hírek

2024.05.03.

Áprilisban A renitens összes része piacvezető volt az idősávjában a 18-49-es korosztályban, a Cápák között nyitó epizódja pedig a hónap legmagasabb RTL-es nézettségét hozta. A kábelportfóliók versenyét is az RTL nyerte. 16,5%-os közönségaránnyal az RTL második generációs csatornaportfóliója volt a legnézettebb főműsoridőben a 18-49 évesek körében.