Januárban az RTL lett a legnézettebb csatorna
2024.02.02.
Februárban is az RTL lett a legnézettebb csatorna
2024.03.01.

Február végétől elérhetőek a Telekomnál is az RTL új csatornái

2024.02.15.

Február 29-től disztribúciós partnerünk, a Magyar Telekom előfizetői számára is elérhetőek lesznek a decemberben debütált második generációs csatornáink a Telekom IPTV Szuper Családi, a Telekom TV Szuper Családi és Telekom TV M és L díjcsomagokban.

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., a Yettel, a Direct One és a Telekom előfizetőivel együtt így már összesen több mint 2.000.000 háztartásban lesznek ott az új RTL csatornák; a z  RTL OTTHON  , a  Kölyökklub  , a  Sorozatklub  és a  Moziklub.

A  Kölyökklubon  a valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságokkal találkozhatnak a nézők, mint az Edmond és Lucy, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.  

A  Moziklub  tartalmas szórakozást kínál olyan ismert európai filmekkel, mint Woody Allen Match Pointja vagy a Rosamunde Pilcher-filmek. A bűnügyek kedvelői is találnak itt tartalmakat, többek között a Midsomer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációkat.  

A  Sorozatklub  is színes kínálattal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz vagy a Kastélyszálló, de a sorból nem maradhat ki a Downton Abbey sem.  

Az  RTL OTTHON  csatornán gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmak kerülnek adásba. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver, de egy RTL-es gasztrocsatornáról természetesen nem hiányozhat a 19 évadra visszanyúló Konyhafőnök és a Mestercukrász sem.  

Kapcsolódó hírek

2024.07.15.

Az RTL és a Kábelcsatornák 2024. augusztusi módosított anyagleadási rendjét az alábbi linkeken találják.

2024.07.15.

Sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország az összes fontos részletet a 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon látható UEFA Bajnokok Ligája-közvetítésekről. Összesen 192 Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz látható magyar kommentárral, és Magyarországon eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.